Formule
 
Untitled Document
 
Eddy Cloostermans en Marijke Posman
Tel. (03) 448 10 42
Gsm. 0475 47 52 80
 
Update: 30/11/05
 
Untitled Document ©2005 GvG-Systems
Untitled Document
Denken we aan de Alpen en bergen dan horen daar vaak sneeuw en skilatten bij... Toch kan het anders, want ook een verblijf in de zomer is meer dan de moeite waard.

Het Franse dorp Châtel, waar men berg en dal ‘s zomers omtovert tot een waar ontspanningsparadijs, laat niets aan de verbeelding over. Het pittoreske dorp heeft zijn gezellige traditionele Savoyarde stijl goed weten te bewaren, en heeft ongeveer alles wat je kan dromen voor een geslaagde vakantie.

Ook voor wandelaars is Châtel een waar paradijs. Iedereen vindt er zijn weg van kleine wandelingen naar bergmeertjes tot de top van de Morclan op 2200m hoogte... of zelfs een “randonnée” met overnachting in een “Refuge”. Ook via de telecabines en stoeltjesliften kan men het ganse gebied verkennen en genieten van de prachtige uitzichten. Naast het groot openluchtzwembad met ligweide biedt Châtel nog andere ontspanningsmogelijkheden zoals: mountainbike, fantasticable, via ferrata, bobslee en dévalkart, canyoning, rafting, hydrospeed, kajak, parapente, vissen, pony en paardrjden, kortom te veel om op te noemen!

Marijke en Eddy zorgen voor een warm onthaal en staan steeds ter uwer beschikking om het beste uit uw vakantie te halen. Hotel Alpaka, gebouwd in typische chaletstijl, beschikt over alle comfort die u nodig hebt voor een geslaagde vakantie.

Keuken
‘s morgens kan u genieten van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet met dagelijks een andere specialiteit. ‘s Avonds bieden wij u een 3of 4 gangen menu aan. Indien u bepaalde voedingsmiddelen niet mag of wil eten, dan kunnen wij indien tijdig gemeld onze menu moeiteloos aanpassen.

Avonds
Elke avond zorgen wij voor een gepaste animatie, waarop een dansje zeker niet zal ontbreken.

Verder zijn er tal van bezienswaardigheden zoals abdij van Abondance, Gorge du Pont de Diable, ... Het meer van Genève bevindt zich op 40km van Châtel met zijn Evian, Thonon, Yvoire, ...